Woensdag 25 mei 2022 minishoots

1/1

be happy

play with your loved ones

Familie: nog altijd de hoeksteen van onze samenleving!

 

Het klinkt misschien als iets uit een vervlogen verleden toen normen en waarden nog hoogtij vierden, maar zelfs in een tijd waar technologie onze levens lijkt te beheersen en veel mensen vaker naar een beeldscherm kijken dan naar een echt gezicht, kunnen we in principe niet zonder. De corona-jaren hebben dat nog maar eens duidelijker gemaakt, toen we nog meer op familie werden aangewezen.

 

We kwamen erachter dat je met familie veel tijd kunt doorbrengen, leuke dingen kunt doen en het gewoon gezellig kunt hebben. Het begint bij jezelf en bij je partner of kinderen met wie je je leven deelt, maar daarna volgt er een grote groep van mensen die je na aan het hart staan en je familie mag noemen, ongeacht verwantschap.

Hoe fijn is het dat je bij Anita Neve Fotografie al deze dingen bij elkaar kan laten komen door echt professionele foto's van je allerliefste kinderen, je huisdier, je partner of jezelf te laten maken. 

De fotosessie vindt binnen plaats en geeft je een aandenken voor het leven. Een prachtige herinnering aan een bijzondere periode in het leven van jou en de jouwen. Of het nu om een foto in een lijst gaat of een digitale afbeelding die je op een willekeurig display kunt bekijken, deze herinneringen kan je delen met iedereen die je lief is. Of om er zelf van te genieten, dat mag natuurlijk ook. 

 

Normaal betaal je voor een minishoot in de studio 67 euro maar speciaal voor jou geldt op deze shootdag het supervoordelige aanbiedingstarief van 60 euro. Bovendien kan je dan ook gebruik maken van aantrekkelijke combi-aanbiedingen van albums, fotolijsten of andere bijzondere afdrukken!

Wie weet tot ziens voor mijn camera!

 

 

Inclusief                   - De fotoshoot zelf (max. zo’n 20 min. per shoot)

                                 - Na afloop worden de foto's geselecteerd en mooi nabewerkt

                                 - Een afdruk van de beste foto van 13x18 cm

                                 - De overige foto's komen in een online album om te bekijken en uit te kiezen