Wat zeggen klanten

“Wat was onze Matz (9 jaar oud) blij met de foto die je van hem maakte, toen ik hem liet zien. "This is me, mam" zo zei hij blij. Bedankt Anita, namens Matz"

Natascha (moeder van Matz - portretfoto)

"Wat heb ik vandaag veel inzicht gekregen in sluitertijd, diafragma en ISO instellen. Dat is toch de basis. Nu hoef ik het toestel niet meer op automatisch te zetten en kan ik er mee gaan spelen. Het proeft naar meer!”

Diane (cursist Workshop Basiskennis Fotografie)

"In alle rust, met oog en aandacht voor Fay. Niet alleen op fototechnisch gebied maar ook met het oog op de indrukken die Fay mee kreeg. Even pauze wanneer Fay dat aangaf, knuffel tussendoor. En dan weer netjes poseren voor de camera, als een topmodel. En die behandeling kreeg Fay ook. Prachtige foto's als resultaat!! Dank Anita!" Astrid van Kooten (hondeneigenaar - hondenportret)

 

"Net naar de open atelier dagen geweest, expositie van Anita Neve. Onder de indruk van haar foto's, ze legt een mooie focus op wat er toe doet. Heel benieuwd naar mijn zwart-wit portret!"

Isabelle (ondernemer - portretfoto)

"Wat zijn wij blij met onze keuze van Anita. We wilden portretten van onze hond Paninaro en het resultaat is geweldig. Dat was eigenlijk al duidelijk vanaf binnenkomst. Paninaro was vrijwel direct als was in haar handen. Ze kreeg alles gedaan. Heel persoonlijk én uitermate professioneel. Daarom kun je Paninaro's karakter ook zo duidelijk in de foto's zien. Schitterende foto's!"

René Jan (hondeneigenaar - portretshoot eigenaar met hond) 

 

"Anita is een passionele en zeer kundige fotograaf. Ze krijgt het altijd voor elkaar om van mij mooie foto's te maken terwijl ik ontzettend kritisch ben over foto's van mijzelf."

Carola (host netwerkborrel - reportagefotografie)

 

"Met veel geduld maakt Anita de prachtigste foto's, ze stelt je op je gemak en geeft leuke complimenten!"

Brigitte (moeder - kindershoot)

 

"De foto's van mijn chowchow die Anita heeft gemaakt zijn geweldig en zo mooi. We zijn er super blij mee."

Marian van Aalst (hondeneigenaar - hondenportret)

"De foto's zien er super uit!!! We zijn er allebei ontzettend blij mee."

Evelien (hondeneigenaar - locatieshoot)

 

"Ik heb twee keer gebruik kunnen maken van Anita d'r prachtige fotografie, de eerste keer een hele mooie en bijzondere dierenshoot van mijn Husky Nukka en de tweede keer met mijn grote liefde in een prachtige omgeving in Ermelo. Shooten met Anita is zeker voor herhaling vatbaar!" Ayrton (hondeneigenaar - hondenportret en loveshoot) 

© 2014-2019 Anita Neve Fotografie

Algemene voorwaarden   -   Contact

 Marktstraat 22, 1354 LG Almere   

 

contact@anitaneve.nl   |   06 - 55 86 39 25