top of page

Direct klaar portret voor €39,00

Soms wil je niet een volwaardige portretshoot maar wil je gewoon een leuk portret van je vriendin, gewoon omdat ze zo lief is. Of van je zoon die net geslaagd is of van jou met je kleinkind.

En dan wil je snel weer buiten staan met een leuke foto die je thuis direct in de kast kan zetten zodat je 'm meteen kan bewonderen.

Dat kan! 

Voor slechts €39,00 boek je een Direct Klaar Portret. We zijn dan niet veel langer bezig dan bij een pasfoto en je kan meteen de leukste foto uitkiezen. Bovendien bewerken we de foto nog leuk voor je na.

Ook drukken we hem direct voor je af in 10x15 cm en lijsten we hem voor je in in een houten Nielsen lijst (natuurlijk FSC hout en niet gemaakt door mensen die daarbij worden uitgebuit).

En wat nog mooier is dat je gewoon zonder afspraak kan binnen lopen. *

Wil je toch meer tijd en dus een sprekender foto dan boek je een Pimp your Profile shoot van €69,00. Je krijgt dan zo’n 10 minuten fotografie, uitgebreidere bewerking, een contactsheet (pdf) om op je gemak de beste foto uit te kiezen. 

 

En wie wel een echte shoot wil, boekt een Portret Shoot t.w.v. €290,00. Daar zit niet alleen de fotografie bij in, maar ook het nabewerken en de afdrukken. Dan bespreken we wat je precies wil, passen we het licht aan, gebruiken een achtergrondkleur naar keuze en kijken naar meest geschikte kleding.

Klik hier voor meer info daarover.

Toch een afspraak maken voor een Direct Klaar Portret? Dat mag natuurlijk altijd. 

be happy

give to your loved ones

* Staan er afspraken of is het druk vragen we een beetje geduld van je. 

bottom of page