Wat zeggen klanten

Menno - portret
 
" Voor mijn nieuwe bedrijf had ik foto’s nodig voor op mijn website en LinkedIn. Het had allemaal wat haast en toen ik Anita belde konden we twee dagen later al afspreken. Op basis van mijn wensen kwam ze tot concrete voorstellen, zoals over de locatie en kleding en ook over wat de foto’s zouden moeten uitstralen. De shoot zelf ging professioneel en lekker snel. Na afloop kwam Anita al snel met een eerste selectie van foto’s. Telefonisch hebben we er twee uitgezocht die ze verder naar wens heeft bewerkt. Het hele traject was in nog geen tien dagen geregeld. Ik ben heel blij met het eindresultaat! Ik kan Anita aanbevelen voor iedereen die zoekt naar een professionele fotograaf die snel werkt en concept omzet in resultaat. "
Menno Griffiths - Advocaat
Elly - portret
 

" Anita heeft voor mij nieuwe profielfoto's gemaakt. Ik had mijn wensen kenbaar gemaakt en Anita ging aan het werk om een geschikte locatie te vinden. We zijn een halve middag bezig geweest om mij er zo mooi mogelijk op te krijgen. Ik kreeg er steeds meer lol in. Dank je wel Anita, voor je inzet, je professionaliteit, je echt luisteren naar mijn wensen. "

Elly Voskuilen (ondernemer)

Fay - portret
 

“In alle rust, met oog en aandacht voor Fay. Niet alleen op fototechnisch gebied maar ook met het oog op de indrukken die Fay mee kreeg. Even pauze wanneer Fay dat aangaf, knuffel tussendoor. En dan weer netjes poseren voor de camera, als een topmodel. En die behandeling kreeg Fay ook. Prachtige foto's als resultaat!! Dank Anita!"

 

Astrid van Kooten (hondeneigenaar)

René - workshop
 

" In het kader van 'nooit te oud om te leren' was ik bij de workshop Basis Fotografie van Anita Neve. Veel jongens zoals ik zijn van de categorie 'uitpakken en beginnen' maar Anita heeft me laten zien dat het toch wel belangrijk is om wat basiskennis te hebben. Ik vond de terminologie eigenlijk altijd al lastig zoals diafragma en ISO waarden. Maar in een hele interactieve workshop is het me allemaal duidelijk geworden. De workshop is leuk, leerzaam boordevol informatie en oefeningen. Het was erg inspirerend en heeft me nog meer laten inzien dat fotografie echt een vak is dat jij feilloos beheerst."

René Pouwelse (event professional / cameraman) 

Matz - portret
 

“Wat was onze Matz (9 jaar oud) blij met de foto die je van hem maakte, toen ik hem liet zien. "This is me, mam" zo zei hij blij. Bedankt Anita, namens Matz"

Natascha (moeder)

Diane - workshop
 

Wat heb ik vandaag veel inzicht gekregen in sluitertijd, diafragma en ISO instellen. Dat is toch de basis. Nu hoef ik het toestel niet meer op automatisch te zetten en kan ik er mee gaan spelen. Het proeft naar meer!”

Diane (cursist Workshop)

Een mooie recensie direct delen op Google of Facebook waarderen we enorm! Je verhaal achter-laten in onze mailbox mag natuurlijk ook. 

 

Was er iets niet in orde of heb je een tip: met jouw directe feedback zorgen we samen voor een nog beter resultaat.

Ook een ervaring delen?

Kerkgracht 85-C, 1354 AH Almere-Haven

Geopend   maandag - woensdag    op afspraak

                 donderdag - vrijdag      14.00 - 17.30 uur

                 zaterdag                        14.00 - 17.00 uur