top of page

Over Anita Neve

AN.jpg

Fotografie is voor mij een taal; een communicatiemiddel om dat te bereiken waar het eigenlijk om gaat: contact met anderen. Daarbij let ik erg op de ruimte die anderen nodig hebben. Om zich op hun gemak te voelen, om zichzelf te zijn. Zelf krijg ik graag ook die ruimte. Zodat van daaruit het wederzijds begrip en respect kan ontstaan om tot inhoudsvolle beelden te komen. Mijn achtergrond als kynologisch gedragstherapeut helpt daarbij veel.

Het liefste maak ik poëtische, sfeervolle beelden waarin ik de essentie van mijn onderwerp vastleg. Daarbij vind ik scherpte of een juiste belichting vaak, maar niet altijd belangrijk. Juist door daarmee te spelen, krijg je soms een onverwacht beeld. Om dat goed te kunnen toepassen, moet je fototechnisch goed onderlegd zijn. Dat ben ik. Mijn driejarige vakopleiding volgde ik aan de Fotovakschool Amsterdam.

Ik maak mijn werk voor bedrijven en voor particulieren. Daarnaast werk ik voor diverse magazines en dagbladen. En tenslotte, voor wie het weten wil: ik fotografeer voornamelijk met Nikon apparatuur.

Dus: ben je op zoek naar dat wat mij bijzonder maakt, neem dan contact met me op of boek direct je fotoshoot. 

Geïnteresseerd in mijn hondenfotografie? Bezoek dan www.de-hondenfotograaf.nl

Ben je benieuwd naar de galerie? Ga dan naar www.anitanevegalerie.nl

Want to support me?

bmc-new-logo.png
bottom of page