top of page

Een leuke verrassing

Bijgewerkt op: 24 feb. 2022

Met pasfoto's is iets raars aan de hand. Niemand houdt er van en ze zijn nooit leuk. We mogen niet lachen, we moeten recht in de camera kijken, de belichting moet saai zijn, we mogen als fotograaf niets bewerken.......

Maar zo erg hoeft het niet te zijn. Vanaf volgende week vrijdag kan je ook bij mij terecht om pasfoto's te laten maken. Natuurlijk ben ik speciaal opgeleid om een goede pasfoto van jou te maken, die aan alle biometrische regels van de overheid voldoet. Maar daarnaast is het, als professioneel portretfotograaf, mijn vak om het beste uit iedereen te halen die voor mijn camera verschijnt. Zodat je ook na jaren gebruik van paspoort of rijbewijs nog kan zeggen: ja, daar stond ik er goed op!

Voor de eerste 25 pasfoto-klanten heb ik een bovendien een leuke verrassing: een setje bijzondere ansichtkaarten t.w.v. €6,00. Heb je dus binnenkort pasfoto's nodig, maak dan nu meteen een afspraak.


Overigens: als je bij ons een studioshoot hebt geboekt, kan je direct een pasfoto-sessie bijboeken. Je hebt dan toch al je zondagse pak aan, misschien heb je zelfs visagie bijgeboekt en

je zit dan al in de flow van mooie foto's maken. Tien tegen een dat de pasfoto's op dat moment ook heel prachtig worden. En wie wil dat nu niet?


Wil je meer weten? Check dan even de website. Heel graag tot ziens aan de Kerkgracht!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page