top of page

Een passe-partout past altijd

Omring jezelf met fotografie waar je blij van wordt. Of het nu om een bijzonder portret van jezelf of je gezin gaat, een stilleven, die eigenwijze kat die jou tolereert in haar huis, of die sul van een hond die naar je kijkt zoals alleen een hond naar zijn baasje kan kijken.


En dan bedoel ik niet die tienduizend kiekjes op je telefoon waar je eindeloos doorheen moet scrollen om die ene te vinden maar ik bedoel dat hele speciale beeld dat bijzonder genoeg is om aan je muur te hangen. Daar word je écht gelukkiger van dan van die talloze slecht belichte, slecht uitgesneden, wazige snapshots.

Een mooie lijst maakt dat bijzondere beeld vervolgens echt af. En dan het liefst een lijst met een passe-partout. Om te beginnen heeft een passe-partout niet alleen een beschermende functie, maar het fungeert ook als optische schakel tussen het onderwerp en de lijst. Hij richt de aandacht sterker op het ingelijste werk, waardoor je als het ware het beeld ingezogen wordt. Niet voor niets wordt een passe-partout vaak vergeleken met een venster dat het zicht op het onderwerp opent.


Een passe-partout beschermt het werk tegen condens achter het glas

Een bijkomend voordeel is dat passe-partouts op iedere maat te maken zijn. Dus heb je een foto, tekening of ander werk in een ongewone maat? We kunnen het passe-partout zò maken dat het werk vervolgens in een standaard lijstmaat past. Of wil je juist een lijst van 120 x 30 cm aan je muur met een foto in een standaardmaat? Ook dan kan een op maat gemaakt passe-partout uitkomst bieden.


Kom eens langs, als je nog steeds die ene foto graag wil laten inlijsten of wanneer - pak-m-beet - je dochter haar bul graag aan de muur van haar kantoor zou zien. Dan zoeken we samen iets moois uit zodat jij je kan omringen met beelden waar je blij van wordt. Want dat is wat ik je toewens, dat je je gelukkig voelt.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page