top of page

Hand in hand: samenwerken in de studio

Niet zo lang geleden kwam beginnend handmodel Denice bij mij langs. Of ik ook foto’s maakte voor portfolio’s. Jazeker doe ik dat! Goede modelportfoliofoto’s maken kost veel tijd en en dus reken ik daar gewoon mijn standaard tarieven voor. Maar handmodellen - eerlijk is eerlijk - die heb ik niet vaak in de studio. En handen regisseren is weer heel anders dan aanwijzingen geven aan een heel persoon of alleen een gezicht.


Daarnaast bevond ik mij niet lang geleden in de situatie dat ik wel een handmodel voor een hoofdtelefoon kon gebruiken maar dat ik die toen helaas niet had. Ook voor mij was dit dus een goede gelegenheid om weer wat TFP fotografie op te pakken. TFP - Time for Print, is een term die gebruikt wordt wanneer fotografen, modellen, stylisten, visagisten en hairstylisten bij elkaar komen om - met gesloten beurs - samen aan projecten te werken. De foto’s die het resultaat zijn van het project kunnen dan door iedereen gebruikt worden voor ieders eigen portfolio.De kennismakingsafspraak met Denice was leuk en we spraken af dat we vaker kunnen samenwerken. Dus - heb je een mooi product dat door een paar mooie handen moet worden vastgehouden? Laat het weten, dat bedenken we iets leuks :-)コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page