top of page

Het belang van een goede foto

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een tegenvallende return on investment (ROI) had na een advertentiecampagne, Facebook actie of je nieuwe website? Uit onderzoek is gebleken dat het van groot belang is gebruik te maken van goede fotografie.


Naast obligate wetmatigheden in fotografie, zoals de regel van derden of scheimpflug, weet een professionele fotograaf de essentie in een foto vast te leggen die de kans op een succesvolle campagne gigantisch kan vergroten. Compositie, kleur, belichting, allemaal zaken die ertoe doen en waarop een professional gespitst is. Niet voor niets is het spreekwoord “etaleren doet begeren”. Laat je foto’s meer spreken, door ze de aandacht te geven die ze verdienen.


Meer weten? Boek dan in de maand januari 2019 een foto-feedback sessie! We maken dan vrijblijvend een analyse van het beeld dat je online hebt gebruikt en geven tips voor eventuele verbetering. Mail jouw voorkeursdatum voor een afspraak met een linkje naar het te analyseren beeld. Vermeld dat het gaat om de foto-feedback sessie.
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page