top of page

Iedereen z'n eigen kunst aan de muurWe kunnen niet meer om AI heen. Ook ik begin in mijn editing steeds meer gebruik te maken van Kunstmatige Intelligentie. En mijn klanten doen dat ook.Nadat de mobiele telefoon al iedereen tot fotograaf gemaakt had, hoef je tegenwoordig ook geen kunstacademie meer gedaan te hebben om kunstenaar te zijn. Laatst kwam er een klant die zelf een afbeelding had gemaakt met behulp van AI. Hij wilde ‘m graag laten afdrukken in 100x70cm. Het bestand zelf was wat te klein voor zo’n grote blowup maar tegenwoordig heb ik de software om kleinere afbeeldingen zodanig te bewerken dat die ook gewoon groot kunnen worden afgedrukt.

 

Dus, vind je het leuk om zelf plaatjes te maken met behulp van AI? Ik help je met een mooie afdruk. Kom langs en neem je bestand mee. Dan gaan we exact bespreken hoe we jouw kunstwerk het beste tot leven kunnen brengen


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page