top of page

Januari studiomaand: boek nu een portretshoot

Bijgewerkt op: 23 okt. 2020

Januari is studiomaand bij Anita Neve Fotografie. Het is winter, dat betekent dat het koud en donker is. Weliswaar prachtig fotografieweer, maar toch houden de meeste mensen meer van binnen foto's maken in deze periode. 


In de studio concentreren we ons daarom deze hele maand op portretten. Wil je als professional een beetje relevant blijven, vernieuw dan minstens één keer per jaar je profielfoto.


Een portretfoto moet jouw persoonlijkheid zo veel mogelijk laten zien. Zowel bij zakelijke als bij particuliere portretten werk ik anders dan de meeste portretfotografen. Door mijn achtergrond als kynologisch gedragstherapeut, kán ik niet anders dan jouw ware gezicht zien. Die authentieke jij vertaal ik naar een zo mooi mogelijke foto.


Portretten die zakelijk gebruikt worden moeten - naast authentiek - ook professioneel zijn en representatief voor het doel. Ik werk voor diverse bedrijven en instellingen en maak portretten voor dagbladen, brancheorganisaties, voor smoelenboeken, voor bij redactionele artikelen en persberichten, voor social media en voor je CV.


Heb je zin in een gezellig uurtje shooten in de studio, waarbij je ook nog met een supergoeie profielfoto de deur uit loopt, bel me dan voor een afspraak! 

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page