top of page

Kom je snel langs?

We hebben veel te vertellen

Allereerst is de studio weer normaal toegankelijk. De renovatie van de Kerkgracht heeft lang geduurd maar eindelijk liggen de klinkers weer zoals ze behoren te liggen. De leibomen zijn geplant en overal zijn nieuwe plantenbakken verrezen. Het moet nog even groeien maar dat komt ongetwijfeld wel goed!


De afgelopen periode is niet gemakkelijk geweest voor de studio en overigens ook niet voor de galerie. De vernieuwing van de omgeving was dan ook direct een mooie aanleiding om ook in de bedrijfsvoering het een en ander te wijzigen.


Zo hebben we een en ander rondom de nieuwsbrief veranderd waarmee we nog beter kunnen focussen op de kwaliteit van onze communicatie. Wat we graag wilden was één duidelijke boodschap waarbij het je direct ziet waar het om gaat en wat je kan verwachten. Daarbij past één, met zorg en aandacht gemaakte nieuwsbrief met interessante content: All Things Photography.


Mooie fotografie dus. Beelden die jou bewegen, die vragen oproepen, die jou als mens doen nadenken over het leven, de wereld, jouw omgeving en nog belangrijker: jouw bijdrage daaraan. Niets minder dan dat.


Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief? Klik dan op de link hieronder. Of kom langs - dan kan je alle fotografie in levende lijve bekijken. Dat is nog beter! Tot snel!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page