top of page

Nieuwe studio yeey!

Bijgewerkt op: 26 nov. 2022

Het duurde allemaal iets langer dan gepland. Toen we begin december 2020 de deuren van de galerie annex studio moesten sluiten twijfelde ik of ik misschien beter op zoek kon gaan naar een locatie in Amsterdam. Andere vibe; inspirerender - ook op het gebied van mijn ondernemerschap; dichter bij m'n roots, enfin, dat waren zo de overwegingen. Die zoektocht leidde via Schellingwoude, langs bolwerk van creativiteit NDSM helemaal naar upcoming hip in West.

Maar uiteindelijk kwam er toch een locatie beschikbaar in Almere-Haven. En dat heeft toch ook praktische voordelen. Dus na wikken en wegen ja gezegd tegen een mooie ruimte. Volgende week krijgen we eindelijk de sleutel. Dat betekent dat we vanaf eind maart weer full-throttle vooruit kunnen en DAAR HEBBEN WE SUPERVEEL ZIN IN. We beginnen met prioriteit geven aan de studio. Een leuk nieuwtje voor de inwoners van Almere-Haven en omgeving is dat we ook pasfoto's gaan doen. Daar is namelijk vraag naar. En zodra het weer kan, gaan we natuurlijk ook mooie exposities inrichten. Daarvoor hebben bijzonder werk op het oog - zowel van internationaal befaamde fotografen als van Almeers talent.


Maar eerst gaan wij aan de slag met schilderen en inrichten van de studio. Wil je alvast een afspraak maken, neem dan even contact met ons op. Enne.... dat geldt dus ook voor het maken van pasfoto's. We laten je weten wanneer we weer exact operationeel zijn. Tot binnenkort!

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page