top of page

Ohhh, die schoolfoto’s!


Ik heb mijn dochter nog nooit horen zeggen dat zij haar schoolfoto leuk vond. Dat komt natuurlijk omdat het maken van schoolfoto’s altijd een stressvolle toestand is. Het mooie van je kind komt er eigenlijk nooit echt uit. En dan ben je ook nog soort van verplicht die foto’s af te nemen.

Dat hoeft allemaal niet zo te zijn! Voor een mooi portret van je kind, of het nu is om ieder jaar hoe je kind opgroeit op de gevoelige plaat vast te leggen of voor op het dressoir bij opa en oma, kun je bij mij terecht.


Dus, wil je een echt mooi portret (of heb je de schoolfoto gemist), kom dan bij me langs voor een ‘Direct Klaar Portret’. Ik neem de tijd voor je in mijn studio, waardoor die nare stress tot de verleden tijd behoort en het nemen van een foto gewoon weer leuk is. De foto krijg je gelijk mee, en er zijn ook nog eens genoeg leuke lijstjes om uit te kiezen. Wanneer kom je langs?


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page