top of page

Ook bij profielfoto visagie onmisbaar

Bijgewerkt op: 24 feb. 2022Een portretfoto moet jouw persoonlijkheid zo veel mogelijk laten zien. Een mooi persoonlijk portret maak je als herinnering aan een bijzonder moment of een bepaalde periode in je leven. Een herinnering om vast te houden, of om te delen. Om je op het moment van de fotografie voordelig mogelijk uit te zien, is mooie visagie eigenlijk onmisbaar.


Dat geldt voor fotografie die je voor jezelf boekt maar juist ook zakelijk wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Gun je zelf dus dat extraatje als je je nieuwe profielfoto voor LinkedIn laat maken. Als je er mooi uit ziet, zit je lekker in je vel en dat straal je uit. Op je foto is die vrolijke, zelfbewuste gemoedstoestand ook zichtbaar. Je krijgt er meer klanten door.


Bij alle portretshoots kan je visagie bijboeken. Geef ons een belletje en we bespreken de mogelijkheden.


En nu we het dan toch over visagie hebben; zelfs bij met maken van pasfoto’s maak ik vaak gebruik van visagie. Heel eenvoudig door wat extra poeder te gebruiken tegen een glimmende huid. Maar zelfs voor een pasfoto kan je - net als Kim Kardashian dat doet - alles uit de kast trekken en voor een full glam make-up gaan. Dus laat me weten wat je wil - dan gaan we het doen! Tot ziens in de studio.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page