top of page

Tot eind december hoge kortingen op fotolijstenHet was al even duidelijk door de verhoging van de tarieven voor onze pasfoto's.

We hebben wel geprobeerd het tegen te houden maar inmiddels kunnen we er niet meer omheen. Wat overal in de maatschappij te merken is - dat prijzen voor grondstoffen in rap tempo zijn gestegen - zorgt ervoor dat ook de prijzen die wij als consument betalen omhoog moeten.

Kosten van papier, pigment, hout, aluminium, glas - alles is duurder geworden. Onze lijsten-leverancier heeft dit jaar zijn prijzen zelfs al twee keer moeten verhogen.

Dat betekent dat per 1 januari ook de prijzen van ons lijstwerk omhoog gaan.

Maar zo ver is het nog niet! Tot 31 december verkopen we onze standaard fotolijsten nog voor de oude prijs!

Kortingen van wel 20% zijn daardoor geen uitzondering en bij sommige lijsten profiteer je van uitschieters van maar liefst 50%!

Dus heb je een bijzondere foto die een lijst verdient, een tekening van de kinderen die een plek aan de muur waard is of een mooie aquarel die nog steeds niet is ingelijst - kom langs! Ben je nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? We verkopen niet alleen lijsten maar hebben ook een mooi assortiment kunstfoto's en art prints tegen schappelijke prijzen. Die je dan weer voor een mooi prijsje kan laten inlijsten.


Alle lijsten zijn in Europa vervaardigd, geproduceerd van FCS-hout en vrij van kinderarbeid of andere uitbuiting.

We hebben ook vintage-lijsten in het assortiment en natuurlijk maken we lijsten op maat. Ook maken we passe-partouts op maat in iedere denkbare kleur. Kom dus nog voor de feestdagen langs om je lijsten uit te zoeken!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page