top of page

Vliegende tapijten

Bijgewerkt op: 7 okt. 2023

De afgelopen periode heb ik me - naast het maken van heel veel portretten - ook bezig gehouden met veel bedrijfsfotografie. Altijd leuk om met een journalist mee te mogen naar bijzondere bedrijven die mooie spullies maken en daar dan samen een mooi verslag over te maken, zoals ik bijvoorbeeld nog steeds voor HVT Magazine doe.


Of, in het geval van het Nederlandse audiomerk Plenq, mooie spullies in de studio te krijgen waar je dan voor de marketingcampagne iets leuks mag bedenken.


Een vliegend tapijt leek me wel leuk voor dit high end audiomeubel. Tenslotte is het een meubelstuk - in beginsel bestemd voor een woning. En waar gaat het bij high end audio nou anders om dan je via de muziek in hogere sferen te brengen?


Mijn vliegende tapijt idee inspireerde de marketeer tot het componeren van een paar mooie zinsnedes om de audioracks aan te prijzen. Lees meer over het merk via deze link: https://hnny.nl/plenq/index.html


Hieronder nog een paar meer beelden van de campagne. Heb je ook productfoto's nodig? Of wil je graag in hogere sferen raken? Bel me dan. Verzinnen we weer iets moois.
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page