top of page

Zaterdag 29 april Wereld Tai Chi Dag

Aanstaande zaterdag is wereld Tai Chi Dag en dan geeft de Tai Chi School in Almere 's ochtends een demonstratie op het voormalig Floriadeterrein.

En wie van mooie fotografie houdt - houdt natuurlijk ook van mooie vormen. Vanaf een uur of kwart over 11 zullen we aan de Tai chi vorm beginnen en als je benieuwd bent hoe dat er uit ziet ben je natuurlijk van harte welkom om langs te komen. Om te kijken of misschien wel - als je zelf graag fotografeert - om een en ander zelf vast te leggen.


Want wat is nou een mooier onderwerp dan een groep tai chi-ers in een mooie omgeving? Ik vind het zelf in ieder geval altijd leuk om foto's voor de school te mogen maken. Zaterdag echter geen fotografie voor mij. Omdat ik zelf Tai chi beoefen, kan je mij zaterdag in een andere rol zien.


En wil je zelf een keer ervaren hoe het is om Tai chi te beoefenen, dan kan je om 12.30 uur terecht voor een gratis proefles door leraar Rui Bandeira. Klik hier om je daarvoor op te geven. Wie weet tot zaterdag!

De zwaardvorm: bijzonder om te zien. Voor insiders: wij beoefenen de authentieke lange vorm in Yang-stijl Tai Chi. Niet te verwarren met bijvoorbeeld de Chen-stijl of de Wu-stijl.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page