Leer meer over fotografie

Meer weten over fotografie? Heb je een mooie spiegelreflex maar gebruik je hem te weinig? Wil je eindelijk je eigen dier eens goed in beeld krijgen? Of wil je iets weten over nabewerking? We organiseren regelmatig diverse workshops waarvoor je je kan inschrijven.

Onze workshops worden zowel overdag als in de avonduren georganiseerd. En ook voor privélessen kan je bij Anita Neve Fotografie terecht. Kom je met een groep? Dan plannen we samen een datum en locatie en wordt het lesprogramma exact afgestemd op jullie wensen. Hieronder een overzicht.

1/5

HET GEHEIM VAN LEUKE FOTO'S DEEL 1

Staat je kind of kat altijd onscherp of voor de helft op jouw foto's? Wil je weten hoe dat beter kan? En ben je benieuwd hoe dat nou met dat bewerken zit? Wil jij graag met jouw foto's de blits maken op Insta of Facebook? 

 

Click dan hier voor meer info!

MEDEWERKERS DIE FOTOGRAFEREN

 

Wil jouw directie dat jij foto's maakt voor de Instagram pagina van jouw bedrijf? Zit je als vertegenwoordiger langs de weg en neem je vaak snel even een fotootje bij je klanten? Houd je interviews voor blog of krant en wil je een portret bij je tekst? En zijn die foto's vaak slecht, saai of onscherp? Wil je weten hoe dat beter kan? 

 

Click dan hier voor meer info!

HET TWEEDE GEHEIM VAN LEUKE FOTO'S

Wil je leren hoe je beter kan fotograferen? Eindelijk je camera een keer van de auto-stand afhalen? In deze workshop behandelen we zaken als compositie, belichting, camera-instellingen en lenzen en gaan we ook aan de slag met flitslicht. We houden de groepjes klein (max. 6 personen) zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen.

 

Click hier voor meer informatie

DE RAW CONVERTER EN PHOTOSHOP

Een belangrijk onderdeel van je werk als (hobby)fotograaf is een goede workflow. Zeker in dit digitale tijdperk is het hebben van enkele duizenden foto's op je computer voor velen geen uitzondering meer.

 

Hoe vind je dan die ene foto terug? En als je die foto dan hebt gemaakt, wil je hem natuurlijk zo goed mogelijk ontwikkelen. Of je eigen signatuur er aan geven. Met beide zaken gaan we tijdens deze dag aan de slag.

 

Mail voor meer informatie.

DIEREN OP DE FOTO  

Vraag je je af hoe je de kat lekker in de camera kan laten kijken? Hoe je je hond het best in actie fotografeert? Of wil je juist die prachtige zwanen in de buurtvijver fotograferen? En moet je nu wel of geen flitser gebruiken? Deze workshop is bedoeld voor de half-gevorderde fotograaf. Het vooraf volgen van de workshop Basiskennis Fotografie strekt tot de aanbeveling.

 

Click hier voor meer informatie

VERDIEPENDE WORKSHOP FOTOGRAFIE

Mail voor meer informatie.

VERDIEPENDE WORKSHOP BRIDGE EN PHOTOSHOP

Mail voor meer informatie.

PRIVÉ WORKSHOP

Wil je met een specifiek onderdeel aan de slag? Meer weten over belichting in het algemeen, studiofotografie of juist werken met natuurlijk licht?

 

In de ruim 10 jaar die ik al les geef, ben ik alle leeftijdsgroepen al eens tegengekomen. Bovendien heb ik ook uitgebreide ervaring met les geven in het Engels, aan mensen met een beperking, mensen die weinig tijd hebben, snel van begrip zijn of juist bedachtzaam willen reflecteren.

 

Wat je ook wil of wat jouw leerstijl ook is; we bespreken samen exact wat je wil leren en stemmen het lesprogramma af op jouw wensen. 

 

Mail voor meer informatie.

PORTFOLIO BEGELEIDING

Wil je een keer een andere blik op je portfolio? Ben je net begonnen met het opbouwen van een portfolio, werk je aan een serie of reportage of heb je binnenkort een expositie?

 

Als eigenaar en curator van Anita Neve Galerie ben ik beschikbaar voor portfolio- besprekingen. Samen kijken we naar de beste selectie en krijg je nieuwe inzichten over je eigen werk en leer je waar de verbeterpunten zitten. Ook kort of langlopende begeleidingstrajecten zijn mogelijk. 

 

Mail voor meer informatie.