top of page

Het Geheim van Leuke Foto's
Basiscursus fotografie van 12 weken

Wil je meer kunnen op het gebied van fotografie dan alleen het maken van een selfie met je mobiel? Heb je een mooie camera maar heb je die altijd op de autostand staan? Vraag je je af hoe het zit met sluitertijd en ISO-waarde? Wat nou fullframe is en wat APS-C? Of wil je weten waarom je foto soms onder- of overbelicht is? Of juist hoe je een mooi belichtingseffect creëert?

In deze cursus van 12 lessen gaan we dieper in op de werking van je camera, instellingen onder verschillende omstandigheden en het maken van betere foto's in het algemeen.

We gaan het hebben over compositie, belichting en scherpstellen. We kijken naar verschillende lenzen en gaan ook aan de slag met flitslicht. Bovendien leer je je foto's beter te importeren en rubriceren, we gaan het hebben over bestanden en bestandsformaten en en we kijken rond in Adobe Photoshop.

Tijdens de workshop krijg je verschillende opdrachten, je gaat een heuse reportage maken en begint met het samenstellen van je portfolio.

Lijkt dit je wat en wil je je fotografie naar een hoger plan tillen, schrijf je dan in! We houden de groepjes klein zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. De workshops worden gegeven in Almere.

Niveau

Beginner

 

Startdata

Donderdagavond 1 juni  t/m 14 september 2023 van 19.30 - 22.00 uur (12 avonden) (VOL)

Donderdagavond 19 oktober 2023 t/m donderdag 25 januari 2024 van 19.30 - 22.00 uur (12 avonden)

Inclusief

Superinformatieve en gezellige workshop

Uitgekiend lesprogramma

Beroepsfotograaf met meer dan 14 jaar onderwijservaring

Gratis koffie of thee

Theorie èn praktijk

Cursus syllabus

Na afsluiting met een voldoende Certificaat van Deelname

Wat heb je nodig

Een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera die is in te stellen (diafragma, sluitertijd) 

Een laptop of notebook met Adobe Creative Cloud 

Een externe harde schijf om je beelden op te slaan

INVESTING

Je betaalt 4 termijnen van €175 incl. BTW per persoon. Betaal je in één keer dan ontvang je korting en betaal je €675 incl. BTW

bottom of page