top of page

Coronacrisis legt de focus op waar het echt om gaat

Bijgewerkt op: 23 okt. 2020

Het zijn onzekere tijden. De afgekondigde maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zorgen ervoor dat we elkaar nauwelijks nog mogen bezoeken. Kinderen blijven thuis van school, ouderen mogen niet meer met het openbaar vervoer en blijven grotendeels binnen, kleinkinderen kunnen niet bij hun opa's en oma's langs.


Het doet je weer even beseffen wat écht belangrijk is in het leven, namelijk je familie en andere lieve mensen in jouw omgeving die misschien juist nu je hulp zo hard nodig hebben.
Mijn eigen moeder van bijna tachtig was er weliswaar laconiek onder ('dit gaat ook wel weer over') maar je wil toch ook dat juist deze kwetsbare generatie niet getroffen wordt door het virus. Laten we met z'n allen goed oppassen en zorgen dat het virus niet om zich heen gaat grijpen. En als het dan eenmaal inderdaad weer over is, kom dan als familie weer bij elkaar, misschien wel gesterkt door alle ervaringen en prijs je gelukkig met de lieve mensen om je heen. En laat dat mooie moment dan vastleggen voor later.


Stay safe allemaal!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page