top of page

Direct Klaar Portret

Soms wil je niet een volwaardige portretshoot maar wil je gewoon een leuk portret van je kind, simpelweg omdat ie zo lief is. Of van jezelf omdat je net bij de kapper bent geweest en je er precies nu zo goed uitziet. Of van jou met je opa, omdat je hem nooit zou willen missen.En dan wil je snel weer buiten staan met een leuke foto die je thuis direct in de kast kan zetten zodat je 'm meteen kan bewonderen.Dat kan! Voor slechts €39,00 boek je een Direct Klaar Portret.  



Bij het Direct Klaar Portret nemen net even iets langer de tijd dan voor een pasfoto en heb je keuze uit meerdere foto's. Wil je liever een half body shot of met z'n tweeën of drieën op de foto? Allemaal geen probleem bij het Direct Klaar Portret. En wil je vlekjes wegwerken of een liever mooie zwart wit foto? Ook dat voer ik direct voor je uit. Daarna druk ik de foto voor je af in 10x15 cm. En ik lijst 'm ook gratis voor je in. In een supercute echt houten Nielsen lijst.


Een hele mooie kwaliteit van FSC-hout, Europees fabrikaat en vrij van kinderarbeid.En wat nog mooier is dat je ook gewoon zonder afspraak kan binnen lopen. *

Wil je toch meer tijd en dus een sprekender foto dan boek je een echte fotoshoot. Bijvoorbeeld een Portret Shoot t.w.v. €290,00. Daar zit niet alleen de fotografie bij in, maar ook het nabewerken en ook de afdrukken.

 

Of als je nog niet weet wat voor afdrukken je wil, boek je een Studio Lite shoot, voor maar €130,00. Dan kan je altijd later nog bepalen of je dat schitterende kunstwerk wil van 80x120cm of toch een album met alle bijzondere beelden. * Staan er afspraken of is het druk vragen we een beetje geduld van je.

bottom of page