top of page

Gratis Online Fotografie Spreekuur

De corona-crisis heeft ons leven volledig op zijn kop gezet. Het aantal besmette personen is hoog en in de zorg wordt keihard gewerkt om levens te redden. Veel winkels zijn gesloten, evenementen afgelast. Ook bij ons zijn alle fotoshoots geannuleerd en onze workshops afgelast. Niet alleen wij zitten opeens zonder werk - heel veel collega-ondernemers zitten opeens thuis en proberen daar het beste ervan te maken.


Nu is thuiswerken zwaarder dan werken in je normale omgeving. Concentreren is lastiger en je kan moeilijker even sparren met of je verhaal kwijt bij collega's. Heb je een huisdier, richt dan, wanneer je even wat afleiding nodig hebt, je aandacht én je camera dan op hem of haar! Een huisdier helpt je namelijk om psychologisch gezond te blijven in deze ongewone situatie.

Kom je er niet helemaal uit? Staat je hond onscherp of voor de helft op jouw foto's? Wil je weten hoe jouw kat mooier op beeld komt?


Geen nood, ik help je! Iedere werkdag om 14.00 uur kan je terecht op mijn Gratis Online Spreekuur!

(Natuurlijk ook als je andere foto's wil maken ;-))


Om langs te komen op het spreekuur, click je op deze link en download je de Zoom.us app:

Gebruik vervolgens de volgende meeting ID: 336 906 738


Heb je vragen over de technische kant van het online spreekuur? Neem dan even contact met me op. Telefonisch of via whatsapp gaat dat het snelst.


We zien elkaar online!

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page