top of page

Zelf aan de slag voor jouw eigen webshop


Als je fotografie voor je bedrijf nodig hebt, is het handig om zelf ook iets van fotografie te weten

Als je bijvoorbeeld je eigen webshop hebt met veel verschillende producten moet je goeie afspraken met je fotograaf maken over het aantal foto's en het format van je foto's. Als je niet heel duidelijk met elkaar afspreekt (en vastlegt) wat je krijgt, waar het copyright ligt en wat je mag met de foto's kan het allemaal behoorlijk in de papieren gaan lopen.


Een vaste fotograaf heeft heel veel voordelen. Zij of hij werkt vele malen sneller en professioneler dan dat je zelf kan, weet waar ze op moet letten bij welk soort foto's (website, webshop, advertising, print of free publicity - om maar een paar uiteenlopende mogelijkheden te noemen) en levert natuurlijk profi beelden af die aansluiten bij jouw huisstijl en er gelikt uitzien zodat het product zich hopelijk uiteindelijk vanzelf verkoopt.


Als je vaak veel packshots nodig hebt, wil je misschien liever zelf je foto's maken. En als je eenmaal uitgevogeld hebt hoe je ze wil hebben en een goede workflow hebt ontwikkeld kan dat ook prima. Basiskennis van fotografie is dan wel handig. Helemaal als je die foto's ook nog voor andere doeleinden dan alleen je webshop wil gebruiken.


Begin met het opbouwen van je fotografische kennis via de workshops die je bij ons kan volgen. We leggen je de techniek mega-duidelijk uit en vertellen je waar je op moet letten als je gaat fotograferen.


Klik hier voor meer info en schrijf je vandaag nog in! Dan kan je maandag al aan de slag en start je dinsdag met betere foto's voor je webshop.


Over snel schakelen gesproken!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page